Αναρτήθηκε από: M. | 1 Οκτωβρίου, 2009

Ο κρυβόμενος πρωθυπουργός

Ο Καραμανλής συνομιλεί με πολίτες... της ΝΔ

Ο Καραμανλής συνομιλεί με πολίτες... της ΝΔ

Ένα από τα τελευταία  σκαλοπάτια πολιτικής ευπρέπειας και αξιοπρέπειας κατέβηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Την ίδια ώρα που κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Παπανδέου ότι τάχαμου κρύβεται για να μην απαντήσει στις διάφορες ερωτήσεις, ο κ. Καραμανλής στήνει κομματικά ακροατήρια και πάνελ με στημένες ερωτήσεις αποκλείοντας δημοσιογράφους και πολίτες.

Απ΄ότι φαίνεται μόνο στην ασφάλεια του κομματικού σωλήνα και στην εικονική πραγματικότητα των στημένων ερωτήσεων μπορεί να σταθεί ο ίδιος και τα επιχειρήματα του.

Και ερωτώ: Πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα κ. Καραμανλή; Πόσο ακόμα θα συνεχίσετε να υποτιμάτε την νοημοσύνη των ελλήνων;

Παραθέτω το αναλυτικό ρεπορτάζ από την Ελευθεροτυπία και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=87720


Σχόλια

  1. Ελάτε ρε παιδιά! Είπε ο γάιδαρος το πετεινό κεφάλα! Ο βασιλιάς της στημένης συνέντευξης, ο απεγνωσμένα εξαφανισμένος, ο κρυβόμενος απο ντουλαπίου εις ντουλαπιο μη τυχόν και τον ξετρυπωσουν ασχημονούντες και ξεδιάντροπα ερωτηματικοί δημοσιογράφοι. Προσπαθούσα μάταια να βρώ μιά συνέντευξη του Γιώργου σε ελληνικό κανάλι αλλά μάταια. ΜΑΤΑΙΑ! Ο Καραμανλής σριμωχνόταν ακόμα και απο τον π΄ρωην φίλο του Χατζηνικολάου,ζοριζόταν το πρωΐ απο τους Λιαρέλλη/Παπαδάκη και ο Γιώργος την ίδια ώρα προφανώς …κοιμόταν. Είδα χθές τη διακαναλική του Γιώργου. Αφού επί μισή ώρα ΡΟΚΑΝΙΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ της συνέντευξης με τις ανακοινώσεις του,που θα μπορούσε να γίνει άλλη ώρα δίκην διαγγέλματος, όπως είχε κάνει προχθές,απάντησε σε ερωτήσεις-χάδια φιλων δημοσιογράφων, φιλικών εντύπων,απεραντολογώντας κι έτσι ξαναροκανίζοντας το χρόνο της συνέντευξης. Που ήταν οι ερωτήσεις των εφημερίδων και των σταθμών της αριστεράς? Μόνο ΄Ζούλας να επροσωπεί την όχι εχθρική πιά Καθημερινή. Οι συνεντεύξεις του Γιώργου Παπανδρέου: ο ορισμός της σικέ συνέντευξης.

    • Θα συμφωνούσα μαζί σου αν προηγουμένος ο Παπανδρέου δεν είχε δώσει κυριολεκτικά τηλεμαραθώνιους συνεντεύξεων όπως τις 2 τελευταίες χρονιές στην ΔΕΘ ξεπερνώντας τις 2 και ώρες και απατώντας σε ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανεξαρτήτος εντύπου, κατεύθυνσης κτλ. Τις τελευταίες μέρες επίσης θα δεις ότι έχει δώσει πληθώρα συνεντεύξεων σε μια σειρά εφημερίδων.

      Όσο αφορά αν οι ερωτήσεις ήταν ή όχι χάδια προς τον Παπανδέου αυτό το αφήνω στην κρίση του καθενός. Για αυτό όμως που σίγουρα δεν ευθύνεται ο Γ. Παπανδρέου είναι αν κάνουν ή όχι καλά την δουλειά τους οι δημοσιογράφοι.

      Επιπλέον, δεν βγήκε να κατηγορεί υποκριτικά τον αντιπαλό του ότι κρύβεται, υπεκφεύγει, είναι ανεύθυνος κτλ. ενώ ο ίδιος στήνει κομματικά ακροατήρια πλασάροντας τα ως τυχαίους πολίτες. Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά ακόμα και οι ερωτήσεις τους από ότι μαθαίνω τους τις είχαν υπαγορεύσει οι σύμβουλοι του Καραμανλή ώστε ο Καραμανλής να δίνει απαντήσεις σε αυτά τα θέματα που ήθελε να επικεντρωθεί.

      Δηλαδή η απόλυτη κοροϊδία και ο απόλυτος ξεπεσμός για τον ίδιο. Το πολιτικό ήθος του μαυρογιαλούρου και της κουτοπονηρίας σε όλο τους το μεγαλείο.

      Ευτυχώς, δεν είναι όλοι ίδιοι όσο και αν φιλότιμα κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν λίγο πριν από την κάλπη.

      Ήρθε η ώρα να πέσει βαριά ο πέλεκης της κρίσης του ελληνικού λαού πάνω στο κεφάλι του κ. Καραμανλή και της ΝΔ για τα 6 καταστροφικά χρόνια της διακυβέρνησης τους.


Σχολιάστε

Kατηγορίες